Melkwegbrug gedeeltelijk dicht – Video

Purmerend – De Melkwegbrug is voor alle fietsverkeer in beide richtingen afgesloten. De afsluiting zal waarschijnlijk 5 tot 6 weken gaan duren vanwege het vervangen van een uniek onderdeel.

Voetgangers
Voetgangers kunnen gebruik maken van de boogbrug. Fietsers, snorfietsers en gebruikers van een scootmobiel worden omgeleid via de Sluisbrug en de Jan Blankenbrug. Gedurende de gehele periode zal de brug opengezet worden. Dit vanwege afspraken met de provincie dat de scheepvaart niet langer dan één week gehinderd mag worden.

Werkzaamheden aan gedeelte Sluisbrug
Vanaf maandag 9 september starten tevens de werkzaamheden aan de Sluisbrug. Hierdoor zal één van de twee rijbanen afgesloten zijn. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat het omgeleide verkeer veilig gebruik kan maken van de nog beschikbare rijbaan.

VOLG ONS OOK VIA