WIE IS WIE

Cees Baerts…

06 – 83 702 258

Is een oude rot in het journalistieke vak. Hij werkte mee aan een groot aantal videoproductie en documentaire. Naast het schrijven van nieuwsartikel is Cees vaak betrokken bij de actualiteiten in de regio.

Zijn human interest verhalen weten menigeen te boeien en te ontroeren. Waarbij de menselijke kant altijd de boventoon voert.

Cees is een man van: niet kletsen maar poetsen. En de resultaten mogen er zijn.

Klik hier om naar de website van Cees te gaan.

Haico Kats…

06 – 12 677 650

Is één van de meest gedreven fotojournalisten met een niet te stillen honger naar hard-nieuws. Zijn reportages worden dan ook in heel Nederland door de grootste dag en weekbladen afgenomen.

Daar waar actie is, daar is Haico met zijn ruime assortiment aan camera’s. Welke garant staan voor fotowerk van de hoogste orde. Sinds een aantal jaren is hij één van de meest toonaangevende fotografen van Noord Holland.

Niet voor niets is hij een veel gevraagd fotograaf bij: bedrijfsfeesten, jubilea of festivals.  

Zijn aandeel aan ‘Dit is Waterland’, is van grote waarde.

Link naar de website van Haico Kats Fotografie

Mihlo Baerts…

06 – 48 644 219

Een jong begenadigd fotograaf. Zijn specialiteit: portret en product fotografie. Steeds weer weet hij de werkelijkheid op verrassende wijze vast te leggen.

Mihlo fotografeert sinds zijn 10de jaar, waarbij direct duidelijk was dat dit mannetje een geheel andere kijk had op de werkelijkheid. Op later leeftijd raakt hij menigeen met zijn ongedwongen natuurlijke weergave van diverse in het wild levende dieren.

Zijn portret en productfotografie wordt veel gebruikt in documentaire en nieuwitems.

Hier een link naar de website van Mihlo