WIE IS WIE

Cees Baerts…

06 – 83 702 258

Cees is een oude rot in het journalistieke vak. Hij werkte mee aan een groot aantal videoproducties en documentaires. Naast het schrijven van nieuwsartikelen is Cees vaak betrokken bij actualiteiten in de regio.

Zijn human interest verhalen weten menigeen te boeien en te ontroeren, waarbij de menselijke kant altijd de boventoon voert. Cees is een man van ’niet kletsen maar poetsen’, en de resultaten mogen er zijn.

Klik hier om naar de website van Cees te gaan.

Haico Kats…

06 – 12 677 650

Haico is één van de meest gedreven fotojournalisten met een niet te stillen honger naar hard-nieuws. Zijn reportages worden dan ook in heel Nederland door de grootste dag- en weekbladen afgenomen.

Waar actie is, is Haico met zijn ruime assortiment aan camera’s, welke garant staan voor fotowerk van de hoogste orde. Sinds een aantal jaren is hij één van de meest toonaangevende fotografen van Noord Holland.

Niet voor niets is hij een veel gevraagd fotograaf bij onder andere bedrijfsfeesten, jubilea en festivals.

Zijn aandeel in ‘Dit is Waterland’, is van grote waarde.

Link naar de website van Haico Kats Fotografie

Mihlo Baerts…

06 – 48 644 219

Een jong begenadigd fotograaf met als specialiteit portret- en productfotografie. Steeds weer weet hij de werkelijkheid op verrassende wijze vast te leggen.

Mihlo fotografeert sinds zijn tiende jaar, waarbij direct duidelijk was dat dit mannetje een geheel andere kijk heeft op de werkelijkheid. Op latere leeftijd raakt hij menigeen met zijn ongedwongen natuurlijke weergave van diverse in het wild levende dieren. Zijn portret- en productfotografie wordt veel gebruikt in documentaires en nieuwsitems

Hier een link naar de website van Mihlo